I G L U   S o f t w a r e

IGLU Software

Szoftverkészítés – Tervezés – Megvalósítás – Üzemeltetés

A rendelői program havonkénti frissítése

A telepítő program indításához jelszó szükséges!

Frissítés dátuma:           2023-05-01         

Program verziószáma:    4.0.0.m

 

A frissítés telepítésének menete:

A program frissítés telepítése előtt ellenőrizzük, hogy a számítógépen nem fut-e a rendelői program, illetve hálózaton használva arról, hogy másik munkahelyen használják-e.

Telepítés előtt a programot be kell zárnunk, minden munkahelyen abból ki kell lépnünk!!!

A frissítés tartalmazza az aktuális gyógyszer és gyógyászati segédeszköz törzset, program változásokat.

Az egymást követő frissítések tartalmazzák a korábbi frissítések változásait, kiegészítéseit, nem kell korábbiakat telepíteni előtte!

A változások leírás a „Technikai műveletek / Dokumentációk, frissítések / Frissítések leírása” , az aktuális program verziószám pedig a „Névjegy  menüpontban található meg.

Letöltés:    (linkre jobb egérgombbal kattintás, Link letöltése, a letöltött programot ez után el kell indítanunk. Indításkor a Windows biztonsági rendszerei figyelmeztetéseket küldhetnek, ilyenkor nyugodtan engedélyezhetjük a futtatást.)

* Rendelői program frissítés —2023-05-01 (exe)

* 2023 júniustól ebben a verzióban gyógyszer és gyse törzsek frissítése is megszűnik, az a továbbiakban csak az IIMMR verzióban lesz elérhető.

                              Az új licensz kulccsal  rendelkező felhasználók számára:

· Rendelő_IIMMR_program frissítés

 

1.

2.

 

Indítsuk el az Internetről letöltött  Rendelo_IGLU_Frissites_23_05_01.exe   nevű fájlt. 

Indítás után a telepító program egy jelszót kér, amit a regisztrált felhasználók ismernek. Helyes jelszó megadása után a megjelenő az OK gombra kell kattintani, majd a „Következő” és az „Indítás” gombot választani.

Az „Indítás” gombot választva a frissítést tartalmazó fájlok a megadott célkönyvtárba kerülnek.

FONTOS! : A frissítés az alapbeállításnak megfelelően a ’C:\’ lemez „Rendelo” mappájába történik, ha ettől  eltérő helyen van a program, akkor a „Tallózás” gombbal meg kell változtatnunk a telepítés helyét (cél mappáját) !

(Ha a használt rendelői program parancsikonjára jobb egérgombbal kattintunk, akkor a ’tulajdonságok’ pontnál ellenőrizhető a program mappája.)

 

Sikeres frissítést követően az első programindításnál a program jelzi, hogy a gyógyszertörzsek változta, és készen áll azok frissítésére. A gyógyszertörzs frissítés elindítható ekkor is (pár perc), de későbbre is halasztható.