I G L U   S o f t w a r e

IGLU Software

Szoftverkészítés – Tervezés – Megvalósítás – Üzemeltetés

Az IIMMR rendelői program havonkénti frissítése

A telepítő program indításához új jelszó szükséges!

Frissítés dátuma: 2024.07.01. Program verziószáma: 4.0.1.a

A licensz kulcs nélküli utolsó frissítés -> 2023.05.01

 

Mint azt Ön is tudja, 2020 nyara óta a magánegészségügyben is kötelezővé vált az EESZT használata, illetve nem sokkal később az online számlázás bevezetése is.

 

A medikai rendszerek számára működési feltétel lett az EESZT-funkciók üzembe helyezése és folyamatos karbantartása, illetve bővítése. Ezen működési alapfeltételeknek is köszönhetően az Iglu & IntelliMed Medikai Rendszer (IIMMR) is jelentős fejlesztésekkel bővült ebben az időszakban.

 

A 2020-as évtől kezdve azonban megnövekedtek mind a fejlesztés, mind a szoftverkövetés idő- és anyagi költségei is. Szemléltetésképpen: a 2020-as, EESZT-akkreditációs évben mintegy 2.000 órával kellett megnövelnünk a szoftver működtetésébe fektetett munkaórák számát, hogy az EESZT-akkreditációt sikerrel véve továbbra is biztosíthassuk szolgáltatásunkat az Ön számára. Ahhoz, hogy a mintegy 20 éves szoftvert ne teljes egészében kelljen átalakítani, a fejlesztés több szálon, több különböző technológia illesztésével történt.

Az EESZT szolgáltatásai folyamatosan változnak azóta is, ezért általánosságban is igaz, hogy jelentősen több munkaórába kerül a szoftver követése, karbantartása, fejlesztése, a folyamatosan bővülő, változó jogszabályi (pl. Covid-19, eGYSE, Mobiltoken stb.) környezetnek való megfeleltetése. Fentiek mellett a folyamatos online jelenlét, illetve a szolgáltatások folyamatos bővülése az ügyfélszolgálati teendőkre fordítandó időt is megnövelte.

 

Ahogy azt Ön is tapasztalhatta, az Iglu Software Bt. az elmúlt több mint tíz évben nem módosította a medikai rendszer licensz-, illetve szoftverkövetési díját, azonban a fenti okok miatt szükségessé vált a licensz-, illetve szoftverkövetési árak újragondolása, hogy továbbra is biztosíthassuk szolgáltatásunkat az Ön számára.

 

Ezekkel a változtatásokkal az IIMMR (Iglu & Intellimed Medikai Rendszer) életében is új fejezet kezdődik:

- egy új kliensverzió kerül publikálásra, amely egy további biztonsági elemmel, az intézményi szinten egyedi licenszkulccsal bővül

- egy stabil, modern szervertechnológia szolgálja ki a kliensek meghatározott alapfunkcióit, azonban az offline (internet nélküli üzemmód) működés továbbra is biztosított

- az elmúlt mintegy két év tapasztalatai alapján az új verzióban több EESZT-funkciói is megújul:

- a teljes EHR-szolgáltatást kiszolgáló architektúrát átdolgoztuk, így immár feltölthető az EESZT-be a nőgyógyászati rendelések számára elérhető „Várandósság megállapítása és rizikófelmérés” strukturált dokumentum

- az eProfil felszíneit, illetve több, gyakran használt táblázatot is egyszerűsítettünk

- egyetlen képernyőre kerül, így egyszerűsödik a felhasználó kezelés

- egy intézmény alá tetszőleges számú szervezeti egység vehető fel

- az EESZT EHR továbbfejlesztésével előkészítettük a „Gyógyszer Szakorvosi Javaslat” és „GYSE Szakorvosi Javaslat” strukturált dokumentumok fejlesztését is; a következő nagyobb feladatként ezek megvalósítását tűztük ki célul; ezen funkcionalitások fejlesztése már javában folyik

 

A régi verzió gyógyszertörzs-frissítési támogatása korlátozott ideig még biztosított, pár hónapig még elérhetők lesznek a hó eleji frissítések azok számára is, akik még nem rendelkeznek a licenszelt kliensverzióval. Azonban a fenti funkció-újítások - technológiai korlátok miatt - már csak az új verzióba kerülnek bele. A régi verzió támogatottsága hamarosan megszűnik, azt követően már csak az új verzióban frissülnek a gyógyszertörzsek is..

Letöltés:    (linkre jobb egérgombbal kattintás, Link letöltése, a letöltött programot ez után el kell indítanunk. Indításkor a Windows biztonsági rendszerei figyelmeztetéseket küldhetnek, ilyenkor nyugodtan engedélyezhetjük a futtatást.)

* Rendelői program frissítés_240701_IIMMR (exe)

* Változások (pdf)   +   Változások bővebben (pdf)

* Előző: 240601_IIMMR.exe

* IIMMR regisztrációs adatlap (doc)

Az új verzió telepítéséhez új jelszó szükséges, valamint előzetesen rendelkeznie kell egy licensz kulccsal. Az adatok pontosítása miatt kérem töltse le az IIMMR regisztrációs adatlapot és kitöltve küldje el az info@iglu.hu email címre.

Az új verzió a programkövetési díj emelését is jelenti (12 év után) az eddigi éves 15 000 Ft FÉL ÉVES díjként jelenik meg, és ez intézmény (OTH szám) / orvos (pecsétszám) páronként értendő, asszisztens felhasználók számára nincs külön díjfizetés. (éves fizetés is lehetséges—nettó 30000 Ft + 27% ÁFA)

Az új verzió folyamatosan tartalmazza a legújabb program / EESZT fejlesztéseket, a korábbi verzió korlátozott ideig már csak a törzsek (gyógyszer / GYSE) frissítéseket követi.