I G L U   S o f t w a r e

Nyitólap

Termékek, szolgáltatások

Letöltések

Szoftverkészítés – Tervezés – Megvalósítás – Üzemeltetés

Nőgyógyászati Ultrahang szakrendelés

A szoftver a nőgyógyászati, terhességi vizsgálatokhoz tartozó adatok rögzítésére, a betegek követésére, leletek elkészítésére alkalmas. Modulszerű felépítésének, magas szintű szakmai és a gyakorlati igények figyelembe vételének, a beépített automatizmusoknak köszönhetően a programmal a nőgyógyászati, terhességi vizsgálatok során jelentkező adminisztráció, az adatrögzítés, a leletek gyorsan elkészíthetőek.

Az ultrahang vizsgálati adminisztráció, leletkészítés közben a személyi adatok kitöltése (vagy előkeresése) után azonnal rögzíthetőek a mért adatok, sablonokból választva a vélemények, diagnózisok. A mért adatok rögzítésekor az értékek választható standard adatsorokkal összevetésre kerülnek  Az OEP elszámoláshoz szükséges WHO kódok a rögzített adatok függvényében automatikus alapértelmezést vehetnek fel, ami által az elszámolás miatti adminisztráció a minimálissá válik.

A mindennapi adminisztráció segítése mellett a program lehetőséget ad egy sokkal részletesebb vizsgálati adatsor felvételére is, azaz a programmal egy igen részletes adatbázis is építhető, amely a későbbiekben egyértelmű módon, statisztikai, vagy tudományos célból kiértékelhető. (részletes nőgyógyászat, magzati anatómia, biometria, stb.)

A program az opcióként használható "Terhességi modullal" tehető teljessé. Itt rögzíthetőek a korábbi, valamint a jelenlegi terhesség adatai (végigkövethető a terhesség), részletesen rögzíthetőek a szülés körülményei, és az újszülöttek adatai is.

Program referencia:

 

· Debrecen — DEOEC

 

IGLU Software

IGLU.doc   IGLU.txt   IGLU.rtf   IGLU Software szoftver medialib karbantartás menedzsment tervezés eszközkarbantartás TMK karbantartás-menedzsment szerviz szervíz orvosi programok nõgyógyászat fogászat általános rendelõi program katalógus gyûjteménykezelés szoftverkészítés rendszerszervezés Szarvas Lajos DEOEC genetika ultrahang embrió petezsák magzat újszülött doktor recept gyógyszer könyvtár CD-gyûjtemény Iktatókönyv , bélyeggyûjtemény, kölcsönzés Debrecen  Computerized Maintenance Management System CMMS Számítógépes Karbantartás Menedzsment Rendszer