I G L U   S o f t w a r e

Nyitólap

Letöltések

   

   Termékek, programok

Magánrendelői és kórházi betegnyilvántartás és vizsgálati adminisztráció

· Általános magánrendelői program

· Nőgyógyászat

· Fogászat

 

· Genetikai tanácsadás

· Nőgyógyászati ultrahang szakrendelés

· Nővédelem

· Donornyilvántartás

Szövegdoboz: Orvosi Adminisztrációs programok

A program különféle eszközök (berendezések, gépek, járművek, ingatlanok stb.) adatainak nyilvántartását, karbantartásának tervezését, a tervteljesítés nyomon követését, valamint a soron kívüli javítások nyilvántartását látja el.

 

   A rögzített adatok alapján ellenőrizhetőek a tervezett karbantartások, az eszközökről elektronikus karbantartási napló készülhet, valamint költség és időkimutatás készíthető a tervezett és a tény költségekről, időkről.

A szoftvert olyan vállalatok, cégek használhatják sikerrel, amelyek valamilyen karbantartási (TMK) tevékenységet végeznek, vagy végeztetnek - és szükségszerű az elvégzett karbantartások tervezése, nyomon követése, naplózása, illetve különféle kimutatások készítésére.

· További részletek a ’SZERVÍZ’ programról...

Szövegdoboz: Karbantartás menedzsment program

   A program célja olyan irodai katalógus kezelése, amellyel tetszőleges nyilvántartás megvalósítható, a tárolt adatok mellett lehetőség van számítógépes dokumentumok kapcsolására, azok megjelenítésére. A programmal nyilvántartásba vehetők tervek, levelek, dokumentációk, ezek példányai, számítógépes változatai

.

· További részletek… MediaLib - Dokumentumnyilvántartás..

· További részletek… MediaLib - Gyűjteménykezelés

Szövegdoboz: Medialib—dokumentum katalogizáló program
Szövegdoboz: Egyéb programok, szolgáltatások

Szoftverkészítés – Tervezés – Megvalósítás – Üzemeltetés

IGLU SoftwareSzövegdoboz: VENDÉG—Idegenforgalmi nyilvántartás

   A program hatékonyan oldja meg idegenforgalmi szálláshelyek adatainak nyilvántartását, a szállásokhoz kapcsolódó forgalmi (vendégforgalom, adó befizetések) és jegyzőkönyvi adatok követését, a vendégforgalomról, befizetésekről kimutatások, elemzések készítését.

 

· További részletek a „VENDÉG” programról...

Szövegdoboz: IKTAT— Ikatókönyvi nyilvántartás

A program biztosítja az iratok, levelezések naprakész, pontos nyilvántartását, különböző szempontok szerinti keresését, lehetővé teszi ellenőrző lekérdezések, listák készítését.