I G L U   S o f t w a r e

Nyitólap

Termékek, szolgáltatások

Letöltések

Szoftverkészítés – Tervezés – Megvalósítás – Üzemeltetés

Genetikai tanácsadás szakrendelés

A program egyszerű módon valósítja meg a szakrendelés teljes adminisztrációját. Használatával könnyen nyilvántarthatóak, visszakereshetőek a páciensek személyi adatai (+részletes terhességi anamnézis), valamint a megjelenésenként rögzített leletek: az orvosi, vizsgálati és laboratóriumi adatok (panasz, lelet, diagnózis, javaslat, UH, biokémia)., valamint rögzíthetőek az OEP számára szükséges adminisztrációs adatok.

 

Az információk az adattárból könnyen és gyorsan előkereshetőek nem csak a személyi adatok közül, hanem a megjelenés adatokból is, a keresés akár szövegrészletre is történhet.

A gyors adatrögzítés érdekében a szöveges adatok kitöltéséhez sablonszövegek, funkcióbillentyűvel választható sablon-mondatok használhatóak.

 

Program referenciák:

 

· Debrecen — DEOEC

· Győr — Petz Aladár Megyei Kórház

· Gyula — Pándy Kálmán Kórház

IGLU Software

IGLU.doc   IGLU.txt   IGLU.rtf   IGLU Software szoftver medialib karbantartás menedzsment tervezés eszközkarbantartás TMK karbantartás-menedzsment szerviz szervíz orvosi programok nõgyógyászat fogászat általános rendelõi program katalógus gyûjtemény szoftverkészítés rendszerszervezés Szarvas Lajos DEOEC genetika ultrahang doktor recept gyógyszer könyvtár CD-gyûjtemény Iktatókönyv , bélyeggyûjtemény, kölcsönzés Debrecen  Computerized Maintenance Management System CMMS Számítógépes Karbantartás Menedzsment Rendszer