I G L U   S o f t w a r e

   A rögzített adatok alapján ellenőrizhetőek a tervezett karbantartások, az eszközökről elektronikus karbantartási napló készülhet, valamint költség és időkimutatás készíthető a tervezett és a tény költségekről, időkről, amikkel a minőségbiztosítási igények is teljesíthetőek

Eszköznyilvántartás

  Egy eszközhöz rögzített bármelyik adat értéke részt vehet a keresésekben, a keresések eredményeként különféle listákat készíthetünk. A fő adatok mellett, eszköz besorolásonként magunk által meghatározott kiegészítő adatokat rögzíthetünk. Egy eszközhöz több számítógépes fájlt is kapcsolhatunk, azokat a programból meg is nyithatjuk (dokumentációk, tervrajzok), valamint kialakíthatóak eszközök közötti hivatkozásokat is.

      Szerviz
     
Karbantartás Menedzsment Program

A program különféle eszközök (berendezések, gépek, járművek, ingatlanok stb.) adatainak nyilvántartását, karbantartásának tervezését, a tervteljesítés nyomon követését, valamint a soron kívüli javítások munkalaponkénti nyilvántartását látja el.

Karbantartási események

  Minden eszközhöz készülhet egy karbantartási napló, amelybe a hibabejelentéseket, tervezett eseményeket, a karbantartás megtörténtét, valamint a tervezetlen javítások adatait rögzíthetjük.

  A tervezett karbantartások rögzítésével ellenőrizhetővé válik a munkák elvégzése, a tervezett és tényleges költségek rögzítésével pedig bármely szempont szerint (típus, üzemeltető, telephely, költséghely, karbantartó, stb.) kimutathatóak a költségek, valamint az időráfordítások.

A program a különböző fázisokhoz tartozó időpontokat rögzíti, így lehetővé válik az adminisztrációs fázisok közötti idő kimutatása is (pl. hibabejelentéstől a leigazolásig mennyi idő telt el, stb.). A fázisok ellenőrzésére külön menüpontokban kialakított ellenőrző lekérdezések szolgálnak (bejelentések, igazolatlan munkalapok, stb.)

Rögzíthető munkalap típusok, ellenőrizhető fázisok:

A karbantartási naplóba különböző bejegyzések készülhetnek, amelyek elérése felhasználói jogosultságokhoz köthetőek:

 

· Hibabejelentés

· Hibabejelentés fogadása, tervbe tétele

· Tervezett karbantartások

· Tervezett karbantartás, javítás elvégzése

· Váratlanhiba munkalapok rögzítése

· Munka, munkalap igazolása

Szövegdoboz:    Karbantartási esemény tervezése
Szövegdoboz: Munka elvégzése,  váratlanhiba munkalap

Az összetett keresést végző programrész segítségével mind az eszközökről, mind a karbantartási napló adataiból tetszőleges ellenőrző táblázat, lista készíthető, a munkadíjak, anyagköltségek, idők összesítése is különböző csoportosításokban elvégezhető.

   Kiknek ajánljuk:

 

   A szoftvert olyan vállalatok, cégek használhatják sikerrel, amelyek valamilyen karbantartási (TMK) tevékenységet végeznek, vagy végeztetnek - és szükségszerű a berendezések karbantartások tervezése, nyomon követése, naplózása, időkről, költségekről különféle kimutatások készítésére. A szoftver ezen kívül lehetőséget biztosít az eszközökre vonatkozó bármilyen egyedi adat, tervdokumentáció, fájl nyilvántartására, az eszközök karbantartási naplóinak rögzítésére, ezzel a minőségbiztosítási követelményeknek is eleget tesz.

 

Program referenciák:

 

· Hajdúsági Iparművek ZRt.

· Debreceni Közlekedési Vállalat ZRt.

· Hajdúsági Sütödék ZRt.

· Cerbona ZRt.

· Protokon Kft.

· Debreceni Hús ZRt.

· Kapos Atlasz Kft.

· Hilltop ZRt.

· Bíró Kft.

· Berkemann Hungary Bt.

· Lexcom Electrics ZRt.

· Szolnoki Főiskola

· KEROX Kft.

· Magyar Cukor ZRt.

· Agro-Chemie Kft.

· Marley ZRt.

· Ganzeg Kft.

· MSK Bt.

· BHG-Alkatrészgyártó Kft.

· Eichhoff Elektro Kft.

·  

 

 

 

Szoftverkészítés – Tervezés – Megvalósítás – Üzemeltetés

Szövegdoboz: Eszköz adatlap
Szövegdoboz: Karbantartási menü
Szövegdoboz:    Ciklikus karbantartás generálása
Szövegdoboz: Hibabejelentés készítése
Szövegdoboz: Összetett keresés
Szövegdoboz: Kimutatások beállítása
Szövegdoboz: Felhasználók, jogosultságok
Szövegdoboz: Program beállítások

Az felhasználók jogosultságainak beállítása lehetővé teszi a  feladatkörök hangolását (akár csak hibabejelentés, vagy munkalap igazolás), a paramétereknél pedig akár még az adatmezőket is átnevezhetjük.

    Program frissítés

Þ Program frissítés letöltése